DAG 1- PRESENTERA MIG SJÄLV

tänkte göra en sån där 30 dagars grej, ni vet fantasin har då aldrig vart på topp.

Okej, vad finns de att säga liksom ?
jag heter Rebecka o bor i nynäshamn(wohooo, bara de liksom) så i denna lilla stad bor jag alltså med min mamma, katten findus o så får man ju såklart inte glömma min helt underbara vanderande pinne stickan!
 jag är en sån där som säger stocholm ist för stan, brukar roa mig med att hänga utanför shell på helgerna, ja liksom, livet i nynäshamn är något utöver det vanliga !

Går iaf i skola i haninge, någon sorts turism utbildning. Vill inte ens jobba med jobbiga fulla turister så vet inte varför jag går där men aaa de najs ! har en redigt mysig klass iaf.
har blivit en jätte ansvarsfull och duktig elev, liksom elevrådsrepresentant o grejer.
ne men ärligt, skolan har aldrig vart nåt för mej, är alldeles för lat och omotiverad har faktiskt gått första ring 2 ggr, bara de är ju nästan värt o hänga upp i julgranen !

Jag anser mig själv vara en ganska glad och lättsam person, eller aa jag är glad när jag har lust iaf. Har ingen aning om hur andra ser mej, men aaaa hihi själv tkr jag att jag är ganska awsome !
har hänt ganska mycket i mitt liv under dom här 17 åren, både bra och väldigt dåliga grejer men de är liksom det som gjort mej till den jag är. Jag har ganska svårt att visa hur jag egentligen mår, tycker inte om att sitta o böla för andra. Det är väl typ två personer på denna jord som verkligen vet allt om mej, Mikela och Jonna.
Mikela är liksom en riktigt skön brutta som jag umgicks väldigt mycket med förut under mina yngre dagar, hon och jag har verkligen gått igenom sjukt mycket tsm och hon har alltrid stöttat mej.
Vi umgås inte alls lika mycket längre men jag vet att hon alltid finns där för mej och det är det som gör henne till en helt gullegullegulle person !
sen Jonna, vu umgås inte riktigt lika mycket längre men liskom hon är speciell för mej och kmr alltid vara. Har alltid helt galet kul med henne o ye, she is wooonderfull !
nu för tiden är jag med alla möjliga människor, har sjukt underbara kompisar ! både i plugget och utanför, ni vet vilka ni är <3 
på helgerna gillar jag ju såklart o hänga med dom o feeeesta, wihoo !

o sen har jag alltid vart väldigt djurintresserad, hah blir fortfarande helt till mej när man åker förbi en hästhage med bilen haha. har haft alla möjliga djur, katter, kaniner, hamster, gerbiler, degus o så lilla pinnen dårå.


nemen de va lite om mej, hoppas de inte vart alltför rörigt !

så vad passar inte nu bättre en lite bilder på mej o massa fina människor !Kommentarer
Postat av: Melanie

<3

2011-11-27 @ 18:31:33
URL: http://meels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0